Κυριακή, Ιουνίου 18, 2006

Πόλεμος (με χρώματα)

Paintball ή ελληνιστί χρωματοσφαίριση είχε το σημερινό πρόγραμμα. Πριν από τρεις μέρες είδε ο Μ. την αφίσσα και τρελάθηκε. Κίνησε θεούς και δαίμονες. "Θα πάμε! Δεν υπάρχει περίπτωση. Είναι φοβερό! Είναι γαμάτο!" . Μπήκε και στο διαδύκτιο και κατέβασε πληροφορίες. Έψαξε και για εξοπλισμό σε περίπτωση που το καθιερώσουμε και θέλουμε να πηγαίνουμε συνέχεια. Μας ενημέρωσε για όλα τα αξεσσουάρ. Για τα όπλα, που δεν τα λένε όπλα, τα λένε μαρκαδόρους, για τις μάσκες, για τα γιλέκα, για τιμές, για..., για..., για... .

Και να 'μαστε σήμερα που βρεθήκαμε να πηγαίνουμε στην άλλη άκρη του νησιού για να παίξουμε...πόλεμο! Θα ήμαστε δέκα άτομα, τελικά καταφέραμε να μαζευτούμε πέντε. Ξεκινήσαμε κατά τις έντεκα το πρωί, πήγαμε για καφεδάκι, ρίξαμε και μια βουτιά (όχι όλοι...) και μετά κατά τις τρεις το μεσημέρι ανηφορίσαμε να βρούμε τον κ. Paintball.

Μετά από μικρή αναζήτηση τον εντοπίσαμε. Ήταν με ένα 4Χ4. Συστηθήκαμε και αρχίσαμε να τον ακολουθάμε. Μας είπε βέβαια ότι ως ένα σημείο θα μπορούσαμε να πάμε με τα αυτοκίνητά μας. Γρήγορα αφήσαμε το δημόσιο δρόμο και μπήκαμε σε χωματόδρομο. Προχωρούσαμε και προχωρούσαμε και φως δε βλέπαμε. Μέχρι ότι είναι μανιακός δολοφόνος υποψιαστήκαμε. Τελικά φτάσαμε στο σημείο που "είχε οργανώσει το χώρο" για το παιχνίδι. Το τεντόπανο στη βάση του το είχε πάρει από το πρωί ο αέρας και το είχε σκίσει. Η μόνη του επιπλέον παρέμβαση στο χώρο ήταν δύο στίβες από λάστιχα αυτοκινήτων και δύο μικρά κοντάρια για σημαίες τοποθετημένα από ένα στις βάσεις των δύο ομάδων. Το μόνο που μπορούσε να μας προστατεύσει από τα πυρά των αντιπάλων ήταν οι χοντροί κορμοί των πεύκων. Στόχος του παιχνιδιού η αρπαγή της σημαίας των αντιπάλων ή η εξόντωσή τους...












Οι...Ταλιμπάν!



Μετά τις σχετικές οδηγίες το παιχνίδι ξεκίνησε. Χωριστήκαμε σε δύο ομάδες. Μπήκε και ο κ. Paintball στη μία για να συμπληρώσουμε τριάδες και ανοίξαμε πυρ! Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να σας περιγράψω λεπτομερώς τις μάχες που διεξήχθησαν, αλλά μπορώ να σας απαρριθμήσω τα "τραύματά" μου. Το πρώτο στον δεξί μηρό, το δεύτερο στο στον αριστερό ώμο και το λαιμό, το τρίτο με βρήκε στο κεφάλι από την πίσω δεξιά πλευρά και το τελευταίο στα δάκτυλα του αριστερού μου χεριού. Πέθανα, δηλαδή τέσσερις φορές. Επίσης, συνελήφθησα και μία φορά από την αντίπαλη ομάδα. Στο τελευταίο παιχνίδι στάθηκα πιο τυχερός, ήμουν με την πλευρά των νικητών και βγήκα αλώβητος!!!












Ο ήρωάς σας!!!



Παρά την κούραση και την πρώτη απογοήτευση που πήραμε για την τοποθεσία, έχουμε ενθουσιαστεί με το παιχνίδι. Μετά το τέλος του παιχνιδιού είχαμε ξεχάσει και το δρόμο που κάναμε για να φτάσουμε εκεί και την σχετική ανοργανωσιά. Αφήστε που εκτός από χόμπυ υπάρχουν σκέψεις να ασχοληθούμε και επαγγελματικά με το σπορ και να προσφέρουμε στους συντοπίτες μας καλύτερες και πιο προσβάσιμες πίστες...

13 σχόλια:

---. είπε...

Οτιδήποτε χρειαστείς για φτηνό εξοπλισμό, πίστες, ομάδες και σφαίρες mail me.
Ο αδελφός μου είναι άσχημα χωμένος το τελευταίο τετράμηνο.

:)

Memento aka a moment in life είπε...

μου αρεσε ο τιτλος της πρωτης φωτογραφιας, αν και εμενα μου θυμισατε πολυ περισσοτερο ζαπατιστας...δεν ξερω γιατι... ισως επειδη δεν φαινονται τα μουσια σας για να εισαστε καλα οργανωμενοι Ταλιμπαν!!!

anyway, χαιρομαι που περασατε καλα... επρεπε ομως να ειχε και κανα μπαρμπεκιου για να κλεισετε το απογευμα!!! καλη συνεχεια!

Σπιτόγατος είπε...

@constantina
Να είσαι σίγουρη ότι θα επικοινωνίσω αν συνεχίσουμε το χόμπυ.
@memento
Τα μούσια δε φαίνονται είναι κάτω από τις μάσκες...;Ρ
Μετά το παιχνίδι ακολούθησε επιδρομή σε ταβέρνα...

Σπιτόγατος είπε...

@constantina
Να είσαι σίγουρη ότι θα επικοινωνίσω αν συνεχίσουμε το χόμπυ.
@memento
Τα μούσια δε φαίνονται είναι κάτω από τις μάσκες...;Ρ
Μετά το παιχνίδι ακολούθησε επιδρομή σε ταβέρνα...

Ανώνυμος είπε...

Πάει, την πήραμε την Πόλη. Γκαραντί!

Γιούρια!

;)

Σπιτόγατος είπε...

@kaltsovrako
Υπερβολές...;)))
@deadend mind
Χθες ήμασταν για διαφήμηση...:Ρ

efpalinos είπε...

ειδοποιείστε με όταν το παιχνίδι εξελιχτεί σε urban warfare..με ενθουσιάζει η ιδέα να βγάλω μερικούς collateral damage τώρα που πλησιάζουν και οι εκλογές!

Σπιτόγατος είπε...

Είναι και αυτό μία σκέψη ιονκ. Μάλλον θα υλοποιηθεί σύντομα και θα αφήσει εποχή...;)

snikolas είπε...

Α είναι super φάση. Το δοκιμάσαμε και εμείς με την παρέα αλλά έχουμε καιρό να οργανωθούμε. Μόλις τελειώσουν οι πολλές οι ζέστες, θα το οργανώσω. Φύγαμε και ‘μεις από τον χώρο με άπειρα τραύματα!

Neilys είπε...

πάντα ήθελα να παίξω paintball αλλά ποτέ δεν κατάφερνα την παρέα μου να με ακολουθήσει. Ειδικά τις κοπέλες που φοβούνται τον πόνο. Δεν κάνουμε κανα paintball πόλεμο με bloggers???

ONOMATODOSIA είπε...

to moto cross den einai kalutero!?

Σπιτόγατος είπε...

@Νικόλα
Κακώς το αφήσατε. Πρέπει να ξαναπάτε.
@Τζώρτζη
Είναι μια καλή ιδέα αυτή. Ίσως καλύτερη από τα πάρτυ. Θα μπορέσουν έτσι πολλοί μπλόγκερς να λύσουν και τις διαφορές τους...;ΡΡΡ
@Ονοματοδοσία
Δε νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν τα δύο σπορ. Αν και προτιμώ τη χρωματοσφαίριση. ;)

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΤΗΝ ΦΕΡΩ...