Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2006

Τρομοκρατική Επίθεση

Την ευθύνη για τη βομβιστική ενέργεια έξω από το σπίτι του Υπουργού αΠολιτισμού κ. Βουλγαράκη ανέλαβε με προκήρυξη που έστειλε σήμερα το πρωί στην εφημερίδα Στοχοποιΐα η τρομοκρατική οργάνωση "Ηρωοποίηση Υπουργών".

Οι τρομοκράτες μεταξύ άλλων αναφέρουν στην προκήρυξή τους:
"Κάθε υπουργός της αδιάφθορης αυτής κυβέρνησης, της Δεξιάς του Κυρίου, που πλήττεται από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης αποτελεί στόχο για την οργάνωσή μας. Έχουμε χρέος απέναντι στον ταλαίπωρο ελληνικό λαό να προσφέρουμε νέους ήρωες. Νέους μάρτυρες προς τέρψιν των τρομολάγνων ψυχών των ελλήνων τηλεθεατών-ψηφοφόρων."

Η προκήρυξη κλείνει με τα εξής:
"Θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι τον αγώνα μας, μέχρι οι κοντυλοφόροι των μεγάλων συμφερόντων σταματήσουν να πλήττουν την εικόνα του Βουλγαράκη και κάθε υπουργού της Νέας Διακυβέρνησης και τους αφήσουν επιτέλους να ξεκινήσουν το θεάρεστο έργο τους."

7 σχόλια:

efpalinos είπε...

Η εφημερίδα Στοκοποιία ανέφερε πως είμαστε στόκοι οπότε πετάνε όλοι μαζί οι πολιτικοί μαλακίες και ότι κολλήσει..π.χ. ένα παράδειγμα από τη χτεσινή αντιπολίτευση..ντε και καλά βγήκε χτες από παράθυρο ο Χρυσοχοίδης να κατηγορήσει πολιτικό για ημιτελή έργο!! ..τσκ, τσκ, βρε σείς δε ξύπνησα κάνας μαλάκας απο κάνα άλλο παράθυρο να τον ρώτήσει αν ξέρει έναν, ΕΝΑΝ! πολιτικό που να έχει τελειώσει το έργο του?!

(συμπεριλαμβανομένου και του αρμέγματος..)

Σπιτόγατος είπε...

Το άρμεγμα είναι που δεν τελειώνει ποτέ...

Λύσιππος είπε...

Πολύ καλό - μου αρέσει η σάτιρα με περιεχόμενο!

Ανώνυμος είπε...

Παντως ειναι μια οργάνωση με χιουμορ.Ωραιοι.

Σπιτόγατος είπε...

Η οργάνωση έχει ακόμα χιούμορ.
Εμείς όχι και τόσο πια. Εξαντλείται. Μαζί με την υπομονή μας...

Ανώνυμος είπε...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Ανώνυμος είπε...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»