Τετάρτη, Ιανουαρίου 31, 2007

Κομπογιαννίτες!

Μέχρι και blog επιστράτευσαν για να πείσουν για τα φύλλα ελιάς!

Στο συγκεκριμένο blog θα προσέξετε ότι υπάρχει μόνο ένα ποστ και δεν επιτρέπονται τα σχόλια. Όπως φαντάζομαι, θα είναι και το μοναδικό ποστ...

Κατά τα άλλα χθες μόλις ελέησε το Υπουργείο του Αβραμόπουλου να εκδώσει ανακοίνωση για το νέο ματζούνι που παραπλανά τον κόσμο. Χθες βράδυ έβλεπα έντρομος στις ειδήσεις του Mega την Πρόεδρο των καρκινοπαθών να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι χιλιάδες καρκινοπαθείς αφήνουν τις χημειοθεραπείες τους για να γιατρευτούν από το ματζούνι με τα φύλλα ελιάς! Το πιο τραγικό; Ανάμεσά τους νέα παιδιά!!!

Μα πού ζούμε; Σε ποια εποχή και σε ποια χώρα;;;

6 σχόλια:

*little angel* είπε...

Μμμμmmmm.................Πραγματικα δεν ξερω αν ειναι να βαλουμε τα γελια ή τα κλαματα με την....φραπελια. Μονο απορω πως κοιμουνται τα βραδια αυτοι οι επιτηδειοι που πουλανε κ υ ρ ι ο λ ε κ τ ι κ α ψευτικες ελπιδες στον αρρωστο κοσμο.

Προσωπικα στην αρχη θεωρουσα χαζους αυτους που το αγοραζαν...αλλα μετα το ξανασκεφτηκα. Σκεφτηκα οτι ολοι λιγο πολυ θα αγοραζαν την Ελπιδα. Τον Χρονο να ζησουν πιο πολυ.

Απλα ντρεπομαι που καποιοι γεμιζουν τις τσεπες τους με λεφτα εκμεταλλευομενοι καταστασεις και τους λεμε και Ανθρωπους.

Ελλαδα, 2007 για να σου το υπενθυμισω, σπιτογατε. Αλλα ξερεις κατι? Θεωρω οτι δεν παιζει ρολο σε ποιον αιωνα και που ζουμε.
Τα ανθρωπινα συναισθηματα δεν βλεπουν χωρες και αιωνες.

Σπιτόγατος είπε...

Εγώ θα έλεγα ότι η εκμετάλλευση και η ανοησία θα κατατρέχει το ανθρώπινο είδος μέχρι την εξαφάνισή του...

Όσο για τον καρκίνο από προσωπική πείρα γνωρίζω ότι πλέον λίγες είναι οι περιπτώσεις που δεν θεραπεύεται. Οι ελπίδες που δίνουν οι γιατροί μέσω της χημειοθεραπείας είναι για πέταμα;

*little angel* είπε...

Κι ομως καποιοι τις πετανε. Ο λογος πιστευω οτι ειναι απλος. Ειναι σαν να θελεις να κανεις λεφτα χωρις κοπο και ιδρωτα. Πινεις τον μαγικο χυμο και μπαραμπουμ μπαραμπαμ γινεσαι καλα.
Σου λεει θα κατσω εγω να πεθαινω με τις χημειοθεραπειες και με ολα τα σχετικα? Τελικα μαλλον υπαρχουν χαζοι να τους πω...αφελης?

Σπιτόγατος είπε...

Μάλλον απελπισμένοι υπάρχουν που προσπαθούν να πιαστούν από ό,τι φαίνεται πιο ελπιδοφόρο...Μπροστά στην απελπισία τους θυσιάζουν μέχρι και την κοινή λογική...

natasha είπε...

Αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Πριν από 10 χρόνια περίπου ήταν μια 8χρονη κοπέλα στην Αυστρία που είχε έναν όγκο στο στομάχι. Αντί να μείνουν στο νοσοκομείο, οι γονείς της κοπέλας την πήγαν σε ένα τσαρλατάνο και σχεδόν πέθανε. Γι’αυτό η κοπέλα τέθηκε στην κηδεμονία του κράτου. Την πήγαν στο νοσοκομείο που έκανε χημειοθεραπείες και επέζησε.

Δυστυχώς ζούμε σε έναν κόσμο που κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύονται το φόβο και τη δυστυχία των άλλων ανθρώπων. Είναι ντροπή!!!

Σπιτόγατος είπε...

Μάλλον ακόμα δεν έχει τελειώσει ο μεσαίωνας...κρίμα.