Τετάρτη, Δεκεμβρίου 24, 2008

Καλά Χριστούγεννα!!!

5 σχόλια:

ci είπε...

Καλά Χριστούγεννα, ζεστά γατίσια!

Πεφτάγγελος είπε...

επίσης :Ρ

Kwlogria είπε...

Αγορίνα μου! Χρόνια Πολλά, Καλά, Ευτυχισμένα, με Υγεία, Χαρά και ό,τι άλλο ποθείς!! Όσο για το πότε ήταν η αληθινή ημερομηνία ή αν τελικά γιορτάζουμε τη γέννηση του Διόνυσου, ένα έχω να πω: Τρία πουλάκια κάθονταν! Που σημαίνει ότι ποτέ δε θα μάθουμε κι όταν μαθαίνουμε, μπερδευόμαστε περισσότερο γιατί δεν ξέρουμε τελικά ποια είναι η αλήθεια και αρχίζουμε και ψαχνόμαστε και μπερδευόμαστε ακόμα περισσότερο, οπότε, γάμα τα! Χρόνια Πολλά κι ας γιορτάζουμε ότι θέλει ο καθένας! Εγώ γιορτάζω την αναγέννηση του πνεύματος που επιθυμώ! Βαρέθηκα να ζω σε μια μπουρδελόχωρα! Και που'σαι; Έχω χαρεί πολύ που επανεμφανίστηκες!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα χριστουγεννα σπιτογατακι μας

dyosmaraki είπε...

Πολύ ενδιαφέρον το βίντεο που παραθέτεις και πολύ αληθινό. Οι τελετές λατρείας προέρχονται από ερχέγονες θρησκείες και κάποιες από αυτές υιοθετήθηκαν και ενσωματώθηκαν στον Χριστιανισμό επειδή ο κόσμος τις συνέχιζε και ήταν αδύνατον να διακοπούν.
Σπιτογατούλη με ξάφνιασες ευχάριστα με το σχόλιό σου και με την επιστροφή σου. Μας έλειψες και χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκεσαι και πάλι ανάμεσά μας. Θα σούρχομαι τακτικά τώρα που ξέρω πως είσαι εδώ.
Εν τω μεταξύ σου εύχομαι καλή χρονιά με αγάπη, ευτυχία και ΕΙΡΗΝΗ για όλο τον κόσμο.
Πολλά φιλιά σου στέλνω