Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2008

Ούτε το National Geographic...

Εδώ και μέρες προσπαθώ να γράψω ένα ωραίο ποστ, κάτι καλό που να κάνει εντύπωση μετά από τόσο καιρό απουσίας, αλλά τίποτα! Καμία έμπνευση! Καμία όρεξη! Με έφαγε η καθημερινότης!

Αλλά όχι! (είπα στον εαυτό μου) Δεν το βάζω κάτω! και αποφάσισα να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες που τράβηξα τον τελευταίο καιρό με το κινητό μου. (τι σκατά τα διαθέτουμε 3,2 μεγαπίξελα στο μομπίλι;;;)





Το Πολυτεχνείο από ψηλά. 17η Νοέμβρη και είχα την τύχη να βρίσκομαι στον 5ο όροφο του κτιρίου που στέκεται στη γωνία Στουρνάρη και Πατησίων.











Όταν με βρίσκει φανάρι πολλά παράξενα πράγματα μου τραβούν την προσοχή. Αυτό είχα και την προνοητικότητα να το φωτογραφίσω. Διασταύρωση Κηφισίας και Κατεχάκη. Τι να γυρεύει εκεί ένα καροτσάκι μωρού; Θα μπορούσε ίσως κάποιος να γράψει και μια ιστορία γι'αυτό. Εγώ βαριέμαι.










Νυχτερινή βόλτα στο Σούνιο(Μη ρωτήσετε. Δεν ήταν ρομαντική...). Η εικόνα θολή, λόγω του φτωχού φωτισμού και της μεγάλης απόστασης. Άτιμο πράγμα το ζουμ, αν δεν έχεις καλό φακό...











Μια βραδιά στο Ζυγό παρέα με Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη, Μπουλά, Σταρόβα, άφθονο κέφι και πολύ γέλιο! Όσοι δεν τους προλάβατε, σπεύσατε στην Ακτή Πειραιώς!







Και όμως δεν είναι φάντασμα των δρόμων! Είναι αληθινό και πότε πότε βολτάρει τις Κυριακές! (Όχι δεν οδηγάει ο Κωσταντάρας και η συνοδηγός δεν είναι η Βλαχοπούλου...το τσεκάρισα!)











Η καλύτερη καραβιδομακαροβάδα ever!!! Ηραίον, λίμνη Βουλιαγμένη Λουτρακίου. Ψαροταβέρνα από τις καλύτερες, με φρέσκο ψάρι και απίθανα θαλασσινά!!!










Ό,τι απέμεινε...















Η θέα στη λίμνη Βουλιαγμένης. Είχε και συννεφιά και φυσούσε! Το τέλειο χιτσκοκικό σκηνικό!










Κι αυτό είναι που λένε "απ' έξω μπέλα μπέλα και μέσα κατσιβέλα"!
Χορταίνει το μάτι μόνο. Η συνέχεια ήταν ολίγον απογοητευτική. Ψιλομπαγιάτικο και ψιλοφτωχό σε σοκολάτα...Δε λέω που το φάγαμε γιατί κακά λόγια δε θέλω να λέω...







Και μια σημερινή. Ναι! Το έστρωσε μέχρι και στη Γλυφάδα! Θα αφήσω την εικόνα να μιλήσει από μόνη της, γιατί οι περιγραφές μου δε μπορούν να συγκριθούν με αυτές των ρεπόρτερ του alter σε δραματικότητα...





Και για να μην το ξεχάσω... Καλή Χρονιά! Και χρόνια πολλά στους ερωτευμένους που γιόρτασν πριν λίγες μέρες(μπλιαχχ) Και καλές απόκριες! Και καλό Πάσχα, άμα δεν τα ξαναπούμε μέχρι τότενες...

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το αμάξι φοβερό! και το Σουνιο..
άμα η καθημερινότης είναι καλή, χαλάλι που σε χάσαμε, αν απλά σε έφαγε, αντιστάσου με νύχια και με δόντια! (και με την ουρά, καθότι σπιτόγατος ;))
φιλιά πολλά, να είσαι καλά :)

Πεφτάγγελος είπε...

καμένεεε..γύρισες στον τόπο του εγκλήματος πάντως!! :Ρ

Ανώνυμος είπε...

αντε μωρε επιτελους !!!
μην κανεις επομενο ποστ το πασχα ρε παιδακι μου, μα δε σου λειψαμε καθολου;
:)

Roadartist είπε...

ζηλεψα!!!!!!!!!!!

dyosmaraki είπε...

Λίγο από πολλή καθημερινότητα μας μετέφερες. Ομως ήταν αρκετή για να ζήσουμε την ποικιλία!!!
Καλή σου εβδομάδα!!!

tzonakos είπε...

Κάτι πρέπει να κάνεις εσυ με το μπλόγκ. Εστω βάζε φωτογραφίες να βεβαιωνόμαστε οτι ζείς !
Ωραίο το ρεπορτάζ, σαν ποικιλία σε ουζερί, λίγο απ όλα !

Πίκος Απίκος είπε...

ΟΚ τη σκαπούλαρες αυτή τη φορά με τις ωραίες φωτογραφίες, για να δούμε ως πότε θα τη γλιτώνεις ακόμα με τέτοιες αλχημείες:)

Πεθυμήσαμε κειμενάκι σου λέμε!

Καλή εβδομάδα!

patsiouri είπε...

Κάνε αναπάντητες στο μπλόγκ να μην ανησυχούμε ρε σύ!

βασίλης είπε...

Καλά έκανε και γύρισες με ωραίες πάντα εικόνες. Καλό μηνα και ανοιξιάτικο να έχεις

manikaki είπε...

Με τόσες εξορμήσεις μόνο σπιτόγατο δεν έπρεπε να σε λένε.. :) Ωραίες πάντως οι φωτό! Όσο για ένα απολαυστικότατο σουφλέ σοκολάτας με παγωτό θα σε στείλω στο κοντινότερο Hugen Daz, χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, είναι το καλύτερο. Προτείνω το κατάστημα στην πλάκα επί της Ανδριανού να'χεις και θέα τον πολιτισμό μας! χε..

Σπιτόγατος είπε...

Καλά είναι μάλλον άκαιρο και σίγουρα άκυρο να απαντήσω στα σχόλιά σας μετά από ένα μήνα...έρχομαι να αφήσω σχόλια στα δίκα σας!!!
:)

Kwlogria είπε...

Που είσαι ρε παιδί μου;; Έλα πίσω!! Χρόνια και ζαμάνια πια!!

dyosmaraki είπε...

Μας λείπεις...
Come back!

Πεφτάγγελος είπε...

τι θες δηλαδή; να σε παρακαλάμε;;

ελπίζω να είσαι καλα στο γατόσπιτό σου ;)
κισιιιζζζζ :)